Ikke gå glipp av fridager du har krav på. Få maksimalt med fri

Her er en komplett oversikt.

SJEKKLISTE: Gå gjennom Dagbladets komplette liste, slik at du vet hvordan du får maksimalt fri i løpet av året. Foto: NTB Scanpix
SJEKKLISTE: Gå gjennom Dagbladets komplette liste, slik at du vet hvordan du får maksimalt fri i løpet av året. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Året går mot slutten, og mange har feriedager til gode. Ferieloven gir adgang til å overføre inntil 12 virkedager ferie til påfølgende ferieår, forutsatt at det er en avtale mellom arbeidsgiver og arbeidstaker.

- Ved revisjon av ferieloven i 2014 kom det nye regler om overføring av ferie til påfølgende ferieår i forbindelse med sykdom og avvikling av foreldrepermisjon. Muligheten til å betale ut feriedagene for arbeidstakere som hadde ferie til gode, ble fjernet. Ferie som er til overs, blir nå automatisk overført til neste år, sier Thomas Talén, advokat og partner i Deloitte Advokatfirma.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer