Kjøpe bruktbil:

Ikke gå i bruktbilfella

I løpet av de neste månedene kommer 200.000 nordmenn til å kjøpe ny, brukt bil. Du behøver ikke være bilekspert for å avsløre fellene som koster deg tusenvis av kroner.

AVSLØR FEILEN SELV: - Mange av de dyre feilene kan du fint avsløre, selv om du ikke er bilekspert, sier Asbjørn Rognes, som har testet biler for NAF i mange år. Foto: NAF
AVSLØR FEILEN SELV: - Mange av de dyre feilene kan du fint avsløre, selv om du ikke er bilekspert, sier Asbjørn Rognes, som har testet biler for NAF i mange år. Foto: NAF Vis mer
Publisert

I år kommer rundt 450.000 brukte biler til å skifte eier i Norge – tre ganger så mange som det selges nye. Å kjøpe en bruktbil som er tre-fire år gammel, er relativt uproblematisk.

isse omsettes ofte gjennom merkeforhandlere, har fulgt service, har dokumentert kilometerstand og har fortsatt litt igjen på den fem eller sju år nybilgarantien norske bilimportørene gir.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer