Ikke helt som alle andre telt

Turister flokker seg om ny form for camping.

GULLFISK: Man må vel føle seg litt på utstilling inne i dette teltet? FOTO: Bubbletree
GULLFISK: Man må vel føle seg litt på utstilling inne i dette teltet? FOTO: Bubbletree Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Noen tar til takke med det samme gamle sportsteltet fra speiderdagene, mens andre er på jakt etter mer komfort og luksus.

Er det naturfølelse med en touch av luksus du er på jakt etter, vil kanskje en overnatting i et av disse teltene fra Bubble Tree falle i smak. Om du har råd, vel og merke. Ifølge den britiske avisen Daily Mail kan en overnatting i et av disse koste fra 400 pund og oppover, alt etter hvilken modell man ønsker å bo i.

De oppblåsbare teltene, som ligner litt på en gigantisk gullfiskbolle, er designet av franske Pierre Stephane Dumas og markedsføres som "spesielle telt for spesielle netter."

Å sove under stjernehimmelen høres unektelig romantisk ut, og designeren forklarer til den britsike nettavisen at han laget teltene for folk som ville komme så nær naturen som mulig - men da helst beskyttet mot elementene.

Luksus De gjennomsiktige teltene har 360 graders utsikt til naturen rundt, og kommer komplett med bærbare sofaer, bord og senger.

Noen av luksusteltene kommer til og med komplett med tregulv, og skal være laget speseilt for å kunne brukes på stranden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer