Ikke kjøp den nå

Fra nyttår blir den over 40.000 billigere.

THE FUTURE IS SO BRIGHT...Med de nye avgiftene blir Outlander PHEV et enda bedre kjøp for folk flest. Foto: LORD ARNSTEIN LANDSEM / AUTOFIL / DINSIDE.NO
THE FUTURE IS SO BRIGHT...Med de nye avgiftene blir Outlander PHEV et enda bedre kjøp for folk flest. Foto: LORD ARNSTEIN LANDSEM / AUTOFIL / DINSIDE.NO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Mitsubishi Outlander er en populær modell i Norge. Den kan imidlertid fort eksplodere i popularitet, for fra nyttår blir den ene versjonen en skikkelig prisvinner, takket være avgiftsomleggingen fra nyttår.

Vi snakker om en prislapp med 40.000 kroner i avslag i forhold til årets pris! For å finne ut mer prøvekjørte vi to versjoner av Outlander, den vanlige versjonen og den ladbare hybridversjonen.

Mitsubishi Outlander er en røslig SUV. Den er 4,66 meter lang, 1,80 meter bred og 1,68 meter høy. Akselavstanden er 2,67 meter, og i kategorien folke-SUV'er her i Norge er Outlander blant de aller største.

Oversiktlig og romslig Det betyr ikke at bilen føles stor på veien. Tvert imot. Med sitt kantete design er den lett å plassere, man sitter høyt er særdeles oversiktlig fra førerplass.

Så bilens mål er egentlig bare et pluss. Det betyr også at man har god plass i baksetet, og god plass i bagasjerommet, (477 liter med baksetene oppe, 1.741 liter med baksetene nedslått).

Her får jeg lurt med meg golfbagen og trallen, uten å slå ned baksetet på det som viser seg å være den siste golfrunden for sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer