Ikke la deg lure av reklamen som lover deg slankere midje

- Det er naivt å tro at man kan kjøpe noe som skal virke slankende.

FUNKER IKKE: - Det er naivt å tro at man kan kjøpe noe som skal virke slankende. En slik oppdagelse ville hatt gigantiske proporsjoner, og ville ikke ha blitt solgt som kosttilskudd, sier Kjetil Retterstøl, overlege hos Lipidklinikken og professor ved Universitetet i Oslo. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG
FUNKER IKKE: - Det er naivt å tro at man kan kjøpe noe som skal virke slankende. En slik oppdagelse ville hatt gigantiske proporsjoner, og ville ikke ha blitt solgt som kosttilskudd, sier Kjetil Retterstøl, overlege hos Lipidklinikken og professor ved Universitetet i Oslo. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Flere annonser lover økt fettforbrenning - muffin- eller kulemagen skal forsvinne ved hjelp av en pille, og du blir både lykkelig og får kontroll på stoffskiftet.

Store lovnader til tross - ekspertene Dagbladet har snakket med er enige: disse produktene holder ikke det de lover.

I følge en undersøkelse Ipsos MMI har gjort på vegne av Dagbladet, bruker 57 prosent av oss kosttilskudd eller naturmidler.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer