Ikke la deg lure

Nå får du kjøpt undertøy med 3D-formet gylf, som skal gi en forstørrende effekt.

3D-TRUSER: SPanx lanserer nå undertøy for menn med spesialgylf. Foto: produsenten
3D-TRUSER: SPanx lanserer nå undertøy for menn med spesialgylf. Foto: produsentenVis mer

Undertøyssmerket Spanx har lenge tjent gode penger på sine hold-in produkter, som de i år med stor suksess også har lansert for menn.

Nå tar merket herrekolleksjonen et steg lenger, og lanserer truser og boksere med en 3D-formet gylf, som er laget i et stivt materiale for å gi en «frontal forbedring».

- Nå har vi lansert Spanx-undertøy som fjerner bulen på buksen der du ikke vil ha den, og forsterker bulen der du ønsker litt ekstra, sier grunnlegger av Spanx, Sara Blakely, i en pressemelding.

- Etter å ha sett på damerumper i 10 år, er jeg glad for å prøve meg på herreundertøy, sier grunnleggeren.

Hold-in for menn Og undertøyet er ganske mye mer avansert enn vanlig undertøy.

Den innovative 3D-pungen skal skape luftsirkulasjon og redusere irritasjon i gnageutsatte områder. I tillegg skal den fungere som en forstørrer for de edle delene, samtidig som det stive materialet gjør at fasongen på utstyret holder seg på plass i en loddrett vinkel.

Selve undertøyet er laget av et stoff som utvider seg når det er på kroppen, og trekker seg sammen når de ikke brukes, slik at fasongen holder seg.

Spanx har også lansert andre innovative produkter for menn, blant annet en hold-in truse som skal holde inn magen og sideflesket, i tillegg til å gi rumpa et løft. Også serien med t-skjorter og singleter med hold-in effekt, har blitt svært populære etter lanseringen tidligere i år.

Har tro på produktet Marianne Foss er daglig leder ved nettbutikken Underverker.no, som selger undertøy både for kvinner og menn. Hun ønsker den nye underbuksen velkommen i undertøysmarkedet.

- Jeg tror absolutt at dette produktet har livets rett. I likestillingens navn er det helt på sin plass at menn får sine shaping-produkter. Vi kvinner har jo i lang tid nytt godt av både push-up BH'er og diverse figurformende produkter, så at det nå kommer tilsvarende produkter for menn, er helt naturlig, mener Foss.

Hun er også åpen for å ta inn lignende produkter i sin egen nettbutikk, og har tro på at slike produkter vil selge godt.

- Dette er perfekte varer for nettsalg. Både fordi alle menn, uansett bosted, kan få tak i produktene på nettet. Og ikke minst fordi endel menn vil kvie seg for å kjøpe dette over disk med personlig betjening og heller vil gjøre handelen mer anonym og diskret. Selv om jeg personlig mener at dette ikke er noe å være flau for, det blir på lik linje med at vi kvinner kjøper BH'er med push-up, sier Marianne Foss.

- Men når det er sagt, er jeg mer i tvil om kvinner faktisk er så opptatt av at fronten på menn skal se større ut enn den faktisk er, avslutter Marianne Foss.

Les også:

Jukser seg til strammere kropp

Lanserer korsett for menn

Hva med en skreddersydd penisbukse?

Truse skal gi rumpe som Beyoncé

Saken ble opprinnelig skrevet av Det Nye for Klikk.no. Les her.

3D-TRUSE: Spanx nye truser skal gi guttene«det lille ekstra». Foto: produsenten
3D-TRUSE: Spanx nye truser skal gi guttene«det lille ekstra». Foto: produsenten Vis mer