Ikke la deg skremme av klørne, dette er festmat

Prøv Charlotte Mohns pepperkrabbe à la Singapore.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Her finner du flere oppskrifter fra Charlotte Mohn.

(Dagbladet): Høsten er nemlig toppsesong for krabbe.

Delikatessen kan fiskes hele året, men det er om høsten den er på sitt mest smakfulle.

Da har den brukt sommeren på å vokse seg stor og god.

Kokt krabbe smaker friskt og mildt av hav, og trenger ikke mye tilbehør. Litt sitron, dill, majones og god loff - og du har alt klart til en flott krabbefest.

Har respekt for klørne Som ekte innlandskrabbe er Charlotte Mohn egentlig litt redd for å ta i levende krabber. Hun har stor respekt for klørne etter en gang å ha hatt en sprellende krabbe hengende i fingeren.

Men det smakfulle krabbekjøttet nyter hun gjerne, og foretrekker å skaffe seg delikatessene fra en god fiskedisk i nærheten.

- Jeg spiser mye krabbe nå på høsten. Nykokt krabbe smaker fantastisk. Den har så mye smak, og etter min mening er det bare ferskvannskrepsen som kan konkurrere, sier Charlotte.

Hun står bøyd over et stort fat nykokte krabber og renser konsentrert ut alt det fine krabbekjøttet fra hus og klør. Gjestene skal få krabbecocktail til forrett denne gangen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer