Jakten på de gode prisene:

Ikke la prutingen ødelegge hele ferien

Lær deg reiseekspertenes beste shoppingtips før du reiser.

KUNSTEN Å HANDE: Kan du de gode triksene så blir det en enda bedre dag på handletur i ferielandet. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector 
KUNSTEN Å HANDE: Kan du de gode triksene så blir det en enda bedre dag på handletur i ferielandet. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Shopping er en viktig del av ferien for mange. Men vet du hvordan du gjør en god handel i land der pruting er en del av kulturen?

- Først og fremst er det viktig å ikke la prutingen ta overhånd. Vi har råd til å la være å prute. Men noen ganger er det allikevel både forventet fra selgeren og det er selve opptakten til det som kan bli en hyggelig handel.

Dette sier Helge Baardseth, reisebokforfatter og globetrotter som gjennom et langt liv har reist til kjente og ukjente land og steder over hele jorden.

10 tabber som gjør ferien din unødig kostbar

Den riktige prisen

- Man pruter ikke på prisen på varene i supermarkedet. Men venter til man kommer til markedene. Og selv her trenger du ikke prute på alt du vil kjøpe. Skal du ha en pose peanøtter så er det lov å betale den prisen som blir foreslått. Det er forskjell på å være gjerrig og på å finne en riktig pris.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer