Ikke så sprudlende

Denne ukas polslipp inneholder flere produkter du bør droppe enn som du bør kjøpe.

NOEN GODE HVITE OG MUSSERENDE: Årets andre polslipp inneholder få imponerende viner, men prøv deg på det vår vinanmelder mener er Vinmonopolets beste hvite bag-in-box. Foto: ANITA ARNTZEN/DAGBLADET
NOEN GODE HVITE OG MUSSERENDE: Årets andre polslipp inneholder få imponerende viner, men prøv deg på det vår vinanmelder mener er Vinmonopolets beste hvite bag-in-box. Foto: ANITA ARNTZEN/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser.

I dag lanseres totalt 65 nye produkter på Vinmonopolet fordelt på basis, parti og testutvalg. Rødvin er best representert med 20 produkter, mens et greit utvalg hvitvin og sterkøl med henholdsvis 15 og 10 nye produkter også er å finne. Ellers lanseres det mindre kvanta av stort sett alle varegrupper bortsett fra søtvin. Hovedfokus på nyhetslanseringen er denne gangen Etna på Sicilia. Utvalget er dessverre skuffende, og ingen av produktene skiller seg særlig ut kvalitetsmessig. Med tanke på områdets ry burde det absolutt være mulig å finne bedre viner enn dette.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer