Ikke snu i døra selv om det river i nesa

Bader du her blir du fort vant til lukta.

DET STORE TREKKPLASTERET: Hotellgjester har gratis inngang til spaet med innendørs saltvannsbasseng. Alt er geotermisk oppvarmet, og man blir fort vant til svovellukten.
DET STORE TREKKPLASTERET: Hotellgjester har gratis inngang til spaet med innendørs saltvannsbasseng. Alt er geotermisk oppvarmet, og man blir fort vant til svovellukten. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet Inne og ute): Hotelltesten.

- Reykjavík Natura? Å, du mener Loftleidir?

Drosjesjåførene i den islandske hovedstaden kjenner Icelandairs nyrenoverte hotell godt - men da ved dets gamle navn. Helt fra 1964 har det vært hotell ved flystripa på den vesle innenriksflyplassen.

Utenfra sett virker både fasade og beliggenhet pussig, men snart føyer de seg inn i rekken av sjarmelementer ved dette 220-roms «grønne» hotellet.

Det finnes ikke flystøy, og det gammeldagse turkise bygget viser seg å være toppmoderne inni.

Slitt, men komfortabelt Vi valgte et standardrom, som var overraskende slitt i forhold til det stilige resepsjonsområdet, men som dekket alle behov. (Be om å få et av de mange nyoppussede, eller slå på stortromma og be om en av de to suitene!)

Senga er romslig og komfortabel, og gardinene lystette. Og godt er det, for selv på forsommeren er det nesten ikke mørkt på nattetid i Reykjavík.

Ved vannkokeren kunne vi godt tenkt oss de samme kvalitetsteene som tilbys til frokost, og ikke billigste sort svart posete samt frysetørret kaffe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer