Ingebrigtsen åpner opp: Sjalusi og angst

Løperstjerna Henrik Ingebrigtsen og influenseren Liva er blitt ett av Norges nye superpar. Nå åpner sistnevnte opp om hva det å være alenemor 200 dager i året har kostet. - Føles som jeg dør.

KJENDISPAR: Familien har fått hverdagsliv og konflikter dokumentert på TV. Men med kjendisstatus følger også mye oppmerksomhet. Nå forteller hun om intime tilbud og forespørslene fra gifte menn. - Merkelig, sier hun. Foto: Jørn H. Moen/Dagbladet.
KJENDISPAR: Familien har fått hverdagsliv og konflikter dokumentert på TV. Men med kjendisstatus følger også mye oppmerksomhet. Nå forteller hun om intime tilbud og forespørslene fra gifte menn. - Merkelig, sier hun. Foto: Jørn H. Moen/Dagbladet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer