Ingen ante hva hun skjulte

I mange år led forfatter og eks-justisminister Anne Holt av alvorlig sykdom som ofte forårsaker ekstrem smerte og kraftige blødninger. Løsningen på problemet var enkel, men brutal.

FORBILDE: Anne Holt er svært fornøyd med å være forbilde for unge skeive. Og at Hanne Wilhelmsen, en lesbisk heltinne som er både selvstendig og selvsikker, har vært viktig for mange unge kvinners egenutvikling. Foto: Agnete Brun
FORBILDE: Anne Holt er svært fornøyd med å være forbilde for unge skeive. Og at Hanne Wilhelmsen, en lesbisk heltinne som er både selvstendig og selvsikker, har vært viktig for mange unge kvinners egenutvikling. Foto: Agnete Brun Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SOMMERTILBUD AKKURAT NÅ: Kjøp Dagbladet Pluss i 1 måned for 39,-, og få Strim Mest + Sport med på kjøpet

Dagbladet Pluss gir deg muligheten til å dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer.

Med gratis tilgang på Strim Mest + Sport har du enda mer kvalitetsinnhold å nyte i sommer!

Du mottar lenke på epost for å aktivere Strim etter å ha kjøpt Dagbladet Pluss-abonnement.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)
Få med Strim gratis*

39,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)
*Strim Mest + Sport har en ordinærpris på 499,- pr. mnd., ogfornyes automatisk ved utløpet av gratisperioden. Abonnementet kan siesopp når som helst. Kampanjen varer til og med 31. juli og tilbudetgjelder kun for nye kunder av Strim.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer