Luftfart

Ingen er så hatet som disse flypassasjerene

For fjerde året på rad.

DE VI HATER MEST: Igjen er verdens verste flypassasjerer kåret. Setesparkerne tar igjen en overlegen førsteplass. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
DE VI HATER MEST: Igjen er verdens verste flypassasjerer kåret. Setesparkerne tar igjen en overlegen førsteplass. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Verden er full av mer enn mindre nyttige kåringer. Reisebransjen er slett ikke noe unntak. Her kåres beste og verste flyselskap, flyplass, strender, hoteller, byer og land stadig vekk.

Men ikke bare det - det verdensomspennende reisenettstedet Expedia - går et hakk lenger, og ser på hva vi hater mest når vi reiser til - og bor på hotell - i en av disse byene eller et av disse landene.

Og med over 18 000 respondenter fra 23 land er det ingen grunn til ikke å feste lit til den, selv om nytteverdien kanskje er så som så.

Gjengangeren

Ok, vi tar selve flyturen først. Ifølge PR Newswire, som gjengir Expedias undersøkelse, er det vi hater mest under flyturen de som sitter bak oss og sparker, dunker eller drar i seteryggen.

Hele 51 prosent oppgir dette som det aller verste med å fly. Det er fjerde året på rad at denne kategorien passasjerer topper hat-lista.

Som en god nummer to - med 43 prosent - kommer de som stinker. Det være seg av svette, eller overdreven bruk av parfyme og etterbarberingsvann.

Pallen kompletteres av foreldre som ikke bryr seg en døyt om at barna deres løper hylende opp og ned midtgangen - 39 prosent lar seg irritere av den slags.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer