Innenfor er det fyrt opp i peisen og kokken står klar med middag

Ti steder du holder varmen når kulda setter inn.

LYNGEN LODGE: I laftet tømmer ligger det lille hotellet med åtte soverom som et lite eventyrslott ved fjorden. Foto: LYNGEN LODGE
LYNGEN LODGE: I laftet tømmer ligger det lille hotellet med åtte soverom som et lite eventyrslott ved fjorden. Foto: LYNGEN LODGE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Magasinet Reiselyst): Reinsdyrfeller og ulltepper, stemning, peisvarme og god mat: Her holder du varmen.

Herlige Herangtunet Dette er kanskje Norges koseligste hotell. To nederlendere, Marco og Marie-José, har fått utløp for kreativiteten sin og skapt et lite hotell med masse sjarm og atmosfære ved Heggefjorden i Valdres.

Tar du inn på en av de fire suitene har du peis på rommet, ellers kan du kose deg foran peisen i badstua. Særlig Aspen-suiten med egen stamp på badet er populær på den kalde tiden av året.

Med beliggenhet i flotte omgivelser mellom Fagernes og Beitostølen kan du også kose seg ute hele året - om det blir for mye av det gode på hotellet.

Pris: Dobbeltrom fra 1140 kroner, Aspen-suiten koster 2280 kroner pr. natt.Hjemmeside: www.herangtunet.no Finn roen på Finnegaarden Skulle det falle kaldt høstregn i Bergen, skal du ikke lengre enn til resepsjonen på Det hanseatiske hotel for å varme deg ved peisen.

Hotellet, som er en del av Finnegaarden, ligger på den berømte Bryggen, og er altså en perfekt lokasjon for en helg i vestlandshovedstaden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer