Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

- Interiøret alle drømmer om

Absolutt ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

STILRENT OG KULT: Det stilrene kjøkkenet og det kule barnerommet med egendesignet tapet tiltrakk Nib-jentene til denne moderne boligen på Ski.  FOTO: Nib
STILRENT OG KULT: Det stilrene kjøkkenet og det kule barnerommet med egendesignet tapet tiltrakk Nib-jentene til denne moderne boligen på Ski. FOTO: Nib Vis mer

Norske interiørbloggere (Nib) har vært på nok en roadtrip, denne gangen hos interiørblogger Sne.

I et eldre boligfelt på Langhus i Ski kommune fant de fram til det moderne og funkispregete huset.

Mørkt og elegant på utsiden, lyst og åpent på innsiden.

Varierte besøk - På våre roadtrips har vi som mål å besøke bloggere med ulik tilnærming til interiør, med forskjellig stil, bakgrunn og utgangspunkt, forteller Ann Helen Lund fra Norske Interiørblogger.

-Vi prøver å dekke alt fra de minste leilighetene fulle av glade loppefunn til gjennomførte funkishus slik som i dette tilfellet.

- Og vi var veldig spent på å reise til bloggeren Sne, siden hun har et stramt og moderne hjem, med elegante og ekslusive løsninger, legger Solveig Grøvle fra Nib til.

- Hjemmet skiller seg ut ved at det er gjennomført fra første spadetak til siste touch med detaljene. Det er virkelig et flott hjem.

Falt for den nordiske stilen Det var den gjennomførte, nordiske stilen og det moderne uttrykket Nib-jentene falt for. Og de valgte ut bloggen fordi hun har en rendyrket grafisk og dus stil, som de syns er spennende å trekke frem.

- Hvert rom henger sammen og det er gjennomgående gulv i alle rom, forklarer Ann Helen. Hun har brukt få utvalgte tresorter, og det duse, feminine i møte med de strenge formene tiltrakk oss.

- Og man kan ikke unngå å falle for de godt planlagte detaljene som gjør det lille ekstra, fortsetter hun. - Vannbåren varme i alle gulv, og en 90 cm dyp benkeplate på kjøkkenet er detaljer man husker og som kanskje er på ønskelisten til enhver husbygger?

- I tillegg er jo egendesignet tapet på barnerommet fantastisk inspirerende.

Moderne og klassisk stil Christine og Ørjan begynte å planlegge huset da hun var i mammapermisjon. Og det var omtrent på den tiden Christine begynte å blogge.

-Ørjan stoler på mine interiørvalg, forteller Christine til Nib jentene.

STILRENT: Det praktiske og stilrene kjøkkenet kommer fra Kvik FOTO: Nib
BRED BENK: Mange, inkludert Nib jentene, misunner SNE for den hvite og brede kjøkkenbenken. FOTO: Nib
GOD SKAPPLASS: Det er gjennomgang fra soverommet til en deilig og romslig walk in garderobe FOTO: Nib
GRAFISK UTTRYKK: Rundt kjøkkenbordet troner Ikea stoler med spesialsydd trekk fra bemz.com. Den sorte sommerfuglklokken gir kjøkkenet et kult, grafisk uttrykk. FOTO: Nib
SOVEROM: Soverommet er lyst og åpent med hvitt som en gjennomgående farge FOTO: Nib
BLANDET DROPS: Vaskeservanten og skapet er fra Ikea, mens badekaret er fra Svedbergs FOTO: Nib
SITTEBENK: , Den stramme sittebenken er fra slettvoll og noen små, blå og turkise fargedrypp går igjen i hele boligen og skaper en helhet. FOTO: Nib
På rommet til Leons kommende lillebror har Christinefrisket opp en gammel stellekommoden med fine knotter i forskjellige blå nyanser. FOTO: Nib
EGENDESIGNET TAPET: På sønnen Leon sitt rom har Christine selv designet tapeten på veggen. Også her er det brukt blått og turkis. FOTO: Nib

- Jeg fant så mye inspirasjon, og fra den romantiske stilen jeg hadde tidligere har det gått mot en klassisk og moderne stil.

Lite krims krams - Og hun har helt rett, det er ikke mye krims krams å spotte, understreker Nib jentene. - Istedet er det nydelige små stilleben og magnoliakvister i fine fargetoner som myker opp den ellers stramme stilen. Florlette, hvite gardiner er med på å understreke at det kanskje bor en ørliten romantiker i Christine fremdeles?

Delikat kjøkken - Det delikate og innbydende kjøkkenet er fra Kvik, forteller Nib jentene. - Og sjekk den hvite benkeplaten, den står nok på flere ønskelister etter dette besøket. Benkeplatens dybde gjør sitt til at Christine får plass til å både vinskap og sideskap i endeveggene. We love it.

Videre forteller jentene at de gjennomgående gulvene i første etasje kommer fra Kährs.

- De er lyse, lune og delikate, fortsetter de. - Og under gulvene ligger vannbåren varme, noe som får oss jentene som fortsatt har gamle panelovner til å hoppe. Det er en kostbar affære som ifølge Christine har vist seg å være en topp løsning. Det er så lunt og godt at den flotte, innfelte peisen på kjøkkenet mest blir brukt som pynt.

Walk-in-closet og lekkert bad Nib jentenes hjerter hopper litt ekstra når de kommer opp i 2. etasje og entrer soverommet.

- Christine har fått det vi vel alle drømmer om, sier de begeistret. - Hun har et soverom med gjennomgang til et stort og ryddig walk-in-closet, og det deiligste badet man kan tenke seg.

- De store grå, og må vi få si, superlekre flisene fant Christine gjennom Right price tiles, og badekaret som hun lenge hadde drømt om er fra Svedbergs. Den løsningen vi småbarnsmødrene digget aller mest må være sjakta som går fra badet i 2. etasje og ned til vaskerommet i 1. etasje. Her snakker vi god planlegging.

Blått barnerom med hjemmelaget tapet På sønnen Leon sitt rom er det blått som gjelder. Nib jentene forteller at Christine lette lenge etter et fint tapet til barnerommet, men uten å finne noen hun bare måtte ha. Det fantastiske pipip-tapetet endte hun derfor til slutt opp med å designe selv.

- Heldige er vi andre som i dag kan kjøpe det igjennom Photowall, sier de henrykt.. - De kule bokstav- og tallplakatene er også Christines design. Det hvite nattbordet er fra Kartell og sengen en klassisk Juno. En ekte guttedrøm.

- Vi synes det var så sprekt å ta imot besøk av fire skravlende og interiørgale damer kort tid før termin, fortsetter Nib jentene.

- Ekstra stas var det å få se rommet til den nye lillebroren. Den gamle stellekommoden frisket Christine opp med fine knotter i forskjellige blå nyanser. Det gir en kjempeeffekt.

Christines kosekrok I TV stuen i 1. etasje har Audrey Hepburn og selve ikonet for 50-tallet, Marilyn Monroe, fått komme opp på veggen. Sammen med myke tekstiler og nydelige perleblomster har Nib jentene en mistanke om at denne kosekroken kanskje tilhører Christine?

- Av detaljer vi likte ekstra godt hos Sne må vi si kjøkkenet, avslutter Solveig Grøvle. Det rene lyse treverket, med 90 cm dybde i benkeplaten, og innebygd vinskap var helt på topp.

Les også:
Her finner du de kuleste interiørbildene
Bli med hjem til blogger Kjerstis Lykke
Interiørbloggernes beste oppbevaringstips
Tipsene som gir deg superhukomelse

STILRENT: Det praktiske og stilrene kjøkkenet kommer fra Kvik FOTO: Nib
STILRENT: Det praktiske og stilrene kjøkkenet kommer fra Kvik FOTO: Nib Vis mer

Saken ble opprinnelig publisert på Klikk.no. Les her.

GRAFISK UTTRYKK: Rundt kjøkkenbordet troner Ikea stoler med spesialsydd trekk fra bemz.com. Den sorte sommerfuglklokken gir kjøkkenet et kult, grafisk uttrykk. FOTO: Nib
GRAFISK UTTRYKK: Rundt kjøkkenbordet troner Ikea stoler med spesialsydd trekk fra bemz.com. Den sorte sommerfuglklokken gir kjøkkenet et kult, grafisk uttrykk. FOTO: Nib Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media