iPhone kan erstatte bilnøkkel i Tesla

Tesla + Apple = mer og mer sant.

LOVER STADIG MER: Tesla-sjef Elon Musk (bildet), fortsetter med forbedringer på produktet sitt. Neste versjon av Tesla-programvaren skal gjøre det mulig å åpne og starte sin Model S med iPhone, som dermed erstatter bilnøkkelen. I denne omgang. Arkivfoto: KNUT MOBERG / DINSIDE.NO
LOVER STADIG MER: Tesla-sjef Elon Musk (bildet), fortsetter med forbedringer på produktet sitt. Neste versjon av Tesla-programvaren skal gjøre det mulig å åpne og starte sin Model S med iPhone, som dermed erstatter bilnøkkelen. I denne omgang. Arkivfoto: KNUT MOBERG / DINSIDE.NO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Man kan mene hva man vil om elbiler generelt og Tesla spesielt, men én ting er sikkert: Tesla Motors, med visjonære Elon Musk i spissen, har tvunget frem en alternativ måte å tenke bil på, og har fått industriledere verden over til å se nærmere på fenomenet.

Og vi har bare sett begynnelsen. Håndfaste forbedringer er på vei, mens vi venter på fortsettelsen i større skala.

Tesla Model S - for det er det eneste de har å by på om dagen - er jo slett ikke noe fullendt produkt, det har til og med en del svakheter. Som vi påpekte i vår test.

Nylig ble garantiordningen oppgradert. Og Tesla lover også betydelig forbedring av rekkevidde i fremtiden.

Ny versjon av Tesla Firmware Og kontinuerlig forbedring er ikke et tomt begrep der i gården. Nå venter vi på versjon 6.0. Av hva? Jo, av programvaren som styrer bilens funksjoner.

Og én ting den vil inkludere er å gjøre bilnøkkelen overflødig.

Det hevdes i hvertfall i selskapets egen forhåndsomtale av den kommende software-oppdateringen, gjengitt av nettstedet 9to5mac.com.

I praksis betyr dette at man, via Tesla-appen på sin iPhone (det nevnes ikke noe om noe annet operativsystem enn iOS), vil kunne åpne og starte sin Model S.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer