Adopsjon

Irene startet fødeklinikk og skoler i døtrenes fødeland.
- Etter adopsjonen følte jeg at jeg måtte hjelpe

Da Irene og mannen adopterte to barn fra et barnehjem i Kambodsja, kom de veldig tett på nøden i landet. 

FRISTED: På KUMA får barna en daglig dusj, tannpuss, hviletid samt jevnlige helsesjekker. Skolen følger den offentlige Khmer læreplanen. I tillegg undervises det i engelsk, matematikk, kroppsøving, musikk, kultur, kunst og håndverk. – Positiv endring i barna er tydelig etter få uker, både i utseendet og i ønsket etter å lære. Barna strutter av energi og læreglede, sier Irene. Foto: Sverre C. Jarild og privat
FRISTED: På KUMA får barna en daglig dusj, tannpuss, hviletid samt jevnlige helsesjekker. Skolen følger den offentlige Khmer læreplanen. I tillegg undervises det i engelsk, matematikk, kroppsøving, musikk, kultur, kunst og håndverk. – Positiv endring i barna er tydelig etter få uker, både i utseendet og i ønsket etter å lære. Barna strutter av energi og læreglede, sier Irene. Foto: Sverre C. Jarild og privat Vis mer
Publisert

Året er 2003. To små jenter ligger ved siden av hverandre på et barnehjem i Kambodsja. De er heldige. De skal snart få en mamma og en pappa. Norske Irene Solberg Rømmen og mannen Dag skal snart bli foreldre til to små jenter.

De vet ikke at dette også skal bli starten på et arbeid som i løpet av de neste 12 åra skal gi tusenvis av mødre og nyfødte en trygg start, og skolegang til hundrevis av barn og unge.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer