<strong>God sommer i vente:</strong> Ferieleilighetene ved Skallerup Resort på Jylland i Danmark er blant de mest populære. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector&nbsp;
God sommer i vente: Ferieleilighetene ved Skallerup Resort på Jylland i Danmark er blant de mest populære. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector  Vis mer

Sommerferie

Ja, vi vi vil gjerne ha ferie i andres hus og hytter

Nå kan drømmen om ferieleilighet enkelt gå i oppfyllelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet) - Danmark er nordmenns absolutte feriefavoritt når det gjelder leie av ferieboliger, sier Norgessjef Pia Buen i Nordens største hytte- og leilighetsutleieformidler, Novasol.
- Rundt 50 000 av våre 60 000 årlige kunder velger Danmark. Dersom du jakter på de aller beste prisene så kan det være smart å lete andre steder enn ved kysten på Nord-Jylland, Ebeltoft- eller Djursregionen.

Velger Tyskland

- Rett sør for den tyske grensen, for eksempel ved Dagebüll, er det nå bygget opp nye ferieresorter og her kan nordmenn leie leilighet eller sommerhus billigere enn mange andre steder. Og uansett hvor du vil reise: Dersom du vil ha lavere leiepris så er det smart å senke kravene til luksus. Her kan det være mange penger å spare, sier Buen.

Novasol har 44000 feriehus, hytter og leiligheter i 29 europeiske land, hvorav ca. 1500 i Norge.
I tillegg til dette finner du også 70 000 fritidsboliger og hytter til leie via Finn.no

Billigere i Sverige

-Nordmenn har i mindre grad valgt Sverige som ferieland når det gjelder leie av hus og leilighet. Det betyr at det er gode muligheter til å finne et bra sted å bo i ferien uten at det koster for mye, råderPia Buen.

- Om du vil eller tør vente til siste liten er det også muligheter til last-minute-hus, som legges ut når det er kort tid til ankomst. Og når det gjelder disse kan man kan gjøre et kupp,

Reiser man på ferie i uke 26 og 27 er prisene ennå ikke på sitt høyeste nivå, så her kan man også spare penger.

Flyvertinnen hamret løs på bagasjehylla. Ingen skjønte hva som var årsaken

<strong>Ta turen til Sverige:</strong> Bohuslänkysten er svært populær blant nordmenn. Som her, ved i skjærgården utenfor Göteborg. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector
Ta turen til Sverige: Bohuslänkysten er svært populær blant nordmenn. Som her, ved i skjærgården utenfor Göteborg. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector Vis mer

Her kan du gjøre et kupp

Norge

På Gålå/Vinstra finner man en koselig hytte rett ved Gålåvannet til sju personer fra 8.7 til 15.7 . Prisen for en uke er kr 7029.

På Averøy i Møre og Romsdal ligger et sjarmerende feriehus med båt, kun 10 meter fra brygga. Pris for en uke i perioden 8.7 til 15.7, kr 14510 for seks personer.

Sverige

Et lite og hyggelig feriehus i to etasjer i Hogrän på Gotland for fire personer til kr 4420 for en uke fra 9.7 til 16.7.

Et enkelt feriehus på Gotland til kr 4070 for en uke fra 9.7 til 15.7 for fire personer.

Koselig feriehus for seks personer ved Bullaren/Bohuslän for kr 5099 for en uke fra 8.7 til 15.7

Danmark

Hyggelig sommerhus til fem personer på Djursland til kr 6349 fra 8.7 til 15.7

Tett ved stranden med panoramautsikt ligger et feriehus med en hyggelig stue og et pent kjøkken. Pris for en uke fra 8.7 til 15.7 kr 7610.
(Kilde: Novasol)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer