Jawbone lanserer UP3

Hevder å ha laget verdens mest avanserte treningsarmbånd.

KOMMER I 2015: Jawbones nye treningsarmbånd, UP3. Foto: JAWBONE
KOMMER I 2015: Jawbones nye treningsarmbånd, UP3. Foto: JAWBONE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Denne høsten ser ut til å bli høytiden for treningsarmbånd. Ikke bare har Microsoft lansert sin første modell; vi har allerede sett på de nye Fitbit-modellene, og i dag har Jawbone annonsert sitt nye armbånd, UP3.

Jawbone er på ingen måte ny i dette segmentet og har tidligere laget både Jawbone Up og Jawbone UP24 (ikke testet). Det er for øvrig samme selskap som har laget Jambox, som gjorde det svært godt da vi testet trådløse Bluetooth-høyttalere i sommer.

«Verdens mest avanserte» Og Jawbone er ikke beskjedne i markedsføringen av sitt nye treningarmbånd. I følge nettsidene mener de selv at dette er verdens mest avanserte treningsarmbånd.

UP3 leveres med en rekke sensorer, som lover å måle søvnkvalitet, aktivitet og puls i tillegg til luft- og hudoverflatetemperatur. Hver morgen rett før du våkner måles hvilepulsen din; en kjent indikator på hvor god form man er i (jo lavere, jo bedre). Armbåndet kan også vekke deg med vibrering når du er i en lett søvnfase.

Et poeng er at armbåndet selv skal gjenkjenne en rekke ulike aktiviteter, som tennis, løping og lignende, og skal kunne logge hva slags trening du har bedrevet uten at du trenger å foreta deg noe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer