Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

- Jeg har ikke tryna! Det var Camilla som dytta meg

Disse tar sjansen på vinterens tøffeste utfordring. Gjør du?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): At nordmenn er glad i vinter, er ingen hemmelighet.

Derfor er det kanskje ikke så rart at bidragene til Dagbladet og Mercedes-Benz' konkurranse renner inn. Mange lar seg tydelig glede av ekstreme sportsopplevelser og vakker natur. Andre bruker humor og «skitne» triks for å vise hvorfor akkurat de bør få være med.

I videoen over kan du se noen av bidragene, resten finner du her. Har du ennå ikke deltatt, har du fortsatt muligheten. Fristen er førstkommende mandag klokka 12.

• Konkurranseregler, mer om premien og hvordan du kan delta finner du her.

Fjelltur og DBTV-serie En heldig vinner får ta med seg en venn på vinterens vakreste og tøffeste eventyr i den norske fjellheimen, sammen med noen av landets dyktigste fagfolk.

Opplevelsene blir fanget på film av Field Productions, som sto bak fjorårets kinosuksess «Supervention». Resultatet sendes i en miniserie på DBTV i løpet av våren.

Og at det er mange friluftsglade nordmenn som gjør seg på tv, er det ingen tvil om.

TAR EN UTFORDRING: Dette bildet dukket opp i innboksen vår, og det er tydelig at innsenderen er glad i naturen.
TAR EN UTFORDRING: Dette bildet dukket opp i innboksen vår, og det er tydelig at innsenderen er glad i naturen. Vis mer

Snart 300 gode søknader er kommet inn på vår Facebook-side, mens mailboksen fylles opp av gode videoer og bilder.

- Bruk kreativiteten Diana Badi, programsjef i DBTV, oppfordrer folk til å slippe seg løs og bruke kreativiteten.

- Det kommer inn mange spennende og artige bidrag, og det blir en tøff jobb å velge ut den heldige vinneren som stikker av med premien. Det er skikkelig gøy å se at så mange lager egne videoer med mye humor, overbevisende argumentasjon eller tøffe stunts, sier hun.

Videoene må være på maks 30 sekunder, og skal overbevise om hvorfor akkurat du skal få reise på tur. Videoer kan lastes opp direkte på vår Facebook-side, og det er også mulig å delta via Twitter og Instagram med hashtagen #glatur eller via e-post.

FJELLTUR: Denne innsenderen har allerede tjuvstartet med fjellturen, og har sendt inn dette herlige bildet fra vakker norsk natur.
FJELLTUR: Denne innsenderen har allerede tjuvstartet med fjellturen, og har sendt inn dette herlige bildet fra vakker norsk natur. Vis mer

Badi forteller at det ikke er noe krav at videoen handler om vintersport.

- Det viktigste er at bidraget viser at innsenderen både vil ha glede av å få pushet grensene sine på tur, og at de synes det er gøy å komme på tv, sier hun.

Skreddersys til vinneren Selv om premien inneholder både topptur, offpistekjøring og ryggtravers i vakre norske fjell, er det ikke et krav at vinneren er en erfaren fjellturist.

Sikkerheten rundt vinnernes opplevelser ivaretas av erfarne Tor Olav Naalsund. Han har tidligere fortalt at opplegget skreddersys etter vinnernes forutsetninger og erfaring.

«EGEN» LØYPE: Jeg elsker ski, vinter og morsomme actioneventyr! Og siden jeg har min egen løype på Geilo fortjener jeg å delta, skriver denne Instagram-brukeren.
«EGEN» LØYPE: Jeg elsker ski, vinter og morsomme actioneventyr! Og siden jeg har min egen løype på Geilo fortjener jeg å delta, skriver denne Instagram-brukeren. Vis mer

- Vi finner den beste og tryggeste snøen å kjøre i, sånn at turen blir optimal etter gruppas ønsker, sier han.

HELT SJEF: - Viser Dagbladet hvem som er sjefen, skriver denne Instagram-brukeren.
HELT SJEF: - Viser Dagbladet hvem som er sjefen, skriver denne Instagram-brukeren. Vis mer
Hele Norges coronakart