Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- Jeg har intime chatter med en kollega, men det har ikke skjedd noe fysisk. Er jeg utro?

Vi har spurt samlivsekspertene.

NETTFLØRT: Denne uken svarer ekspertene på om det er utroskap å involvere seg i intime chatter med kolleger. Illustrasjon: NTB Scanpix
NETTFLØRT: Denne uken svarer ekspertene på om det er utroskap å involvere seg i intime chatter med kolleger. Illustrasjon: NTB Scanpix Vis mer

Bente Træen, professor og seksualvaneforsker ved Universitetet i Oslo

- Jeg har intime chatter med en kollega, men det har ikke skjedd noe fysisk. Er jeg utro?- Man har ulike intimgrenser og ulikt forhold til hva utroskap er. Jeg tror de fleste vil se på dette som en form for sidesprang. Tenk gjennom hva du synes om dette og hvorfor du gjør det. Jeg tror at slike situasjoner sjelden skjer uten at det innebærer en usikkerhet eller misnøye knyttet til forholdet man er i. Tenk over hva du får i forholdet, stopp opp og finn ut hva du holder på med. Hva motiverer deg til dette, hva vil du oppnå, og hva blir konsekvensene?

Thomas J. Winther, sexolog, par- og familieterapeut

- Jeg har intime chatter med en kollega, men det har ikke skjedd noe fysisk. Er jeg utro? - Hvis du begynner å lure på om du er utro, er du det antakeligvis. Vi kan skille mellom fysisk og psykisk utroskap. Hvis du tenker gjennom hva du ville synes hvis kjæresten hadde gjort det samme og ikke liker svaret, er du på gyngende grunn. Sørg for å kommunisere med partneren på forkant om hvor grensene deres som par, så slipper dere mange misforståelser.   

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

1 UKE*

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr uke. 0,14 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(3,3 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. 3,3 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

6 MÅNEDER**

KUN 30 KR/MND- 60% rabatt

180 kr

(1 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER** 180 kr 6 måneder. 1 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55kr/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?