­

- Jeg har mange ganger tenkt «fader, kan du ikke bare reise deg opp og gå»

Den tidligere fotballspilleren Dagfinn Enerly brakk nakken og ble lam fra brystet. Samme jul fikk han 24 myke kalendergaver han aldri skal glemme. - Det var rørende, jeg var ikke alene.

ULYKKEN FORANDRET HAM: - Det kan sikkert høres rart ut, men i dag tenker jeg at det var en mening med at det skjedde, sier Dagfinn Enerly.
ULYKKEN FORANDRET HAM: - Det kan sikkert høres rart ut, men i dag tenker jeg at det var en mening med at det skjedde, sier Dagfinn Enerly. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De hadde gjort det så koselig de kunne. Midt i rommet hadde de plassert et lite firkantet bord, dekket og pyntet med juleservietter. Tre stoler var satt fram. På den fjerde siden av bordet skulle sengen plasseres.

En av de andre pasientene hadde meldt seg frivillig som julenisse for Dagfinn og Monas to år gamle tvillingjenter, han skulle trilles inn på magetralle i rød nissedrakt. Det nærmet seg julekveld på Sunnaas sykehus.

SOMMERTILBUD AKKURAT NÅ: Kjøp Dagbladet Pluss i 1 måned for 39,-, og få Strim Mest + Sport med på kjøpet

Dagbladet Pluss gir deg muligheten til å dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer.

Med gratis tilgang på Strim Mest + Sport har du enda mer kvalitetsinnhold å nyte i sommer!

Du mottar lenke på epost for å aktivere Strim etter å ha kjøpt Dagbladet Pluss-abonnement.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)
Få med Strim gratis*

39,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)
*Strim Mest + Sport har en ordinærpris på 499,- pr. mnd., ogfornyes automatisk ved utløpet av gratisperioden. Abonnementet kan siesopp når som helst. Kampanjen varer til og med 31. juli og tilbudetgjelder kun for nye kunder av Strim.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer