Jeg hater å sitte på gulvet og bygge klosser og lego

Tobarnsmamma Marte innrømmer glatt at hun ofte gleder seg til at barnehagen åpner på mandagen.

IKKE ALLTID LIKE GØY: Frilansjournalist og småbarnsmamma Marte Frimand-Anda er ikke redd for å si at hun synes det kan være kjedelig og slitsomt å leke med barna. Selv om kritikken fra andre mødre kan være krass. Foto: Privat
IKKE ALLTID LIKE GØY: Frilansjournalist og småbarnsmamma Marte Frimand-Anda er ikke redd for å si at hun synes det kan være kjedelig og slitsomt å leke med barna. Selv om kritikken fra andre mødre kan være krass. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Elsker du å sitte i timesvis på gulvet og bygge legoklosser?

Tar du år med våkenetter på strak arm, uten en klage?

Koser du deg gløgg ihjel når du baker med barna dine, selv om ungen tømmer posen med sukker ut over hele gulvet og nekter å gjøre som du sier?

Gratulerer, da er du en perfekt forelder.

Men alle vi andre, som synes lego og puslespill er kjedelig, som ikke gidder å bake med barna fordi det blir så mye gris, og som innimellom kan grue oss til helga fordi det er slitsomt å være sammen med barna to dager i strekk, er ikke vi skikket som foreldre?

Hater å leke med barna Journalist og småbarnsmamma Marte Frimand-Anda (37) er en sånn mamma som glatt innrømmer at hun ofte gleder seg til barnehagen åpner mandag morgen, så hun kan gå på jobb igjen.

Hun gidder heller ikke å leke med barna, om hun ikke synes det er gøy selv.

- Jeg har ikke noe problem med å si at jeg synes all gulvlek med barna er kjedelig. Jeg hater å sitte på gulvet og bygge klosser og lego, leke med dukker og sånne soldatfigurer og pusle puslespill. Jeg liker heller ikke å dytte husker. Og klistring, liming, klipping i kartong og alt som har med glitter å gjøre, kan jeg virkelig ikke fordra, sier Marte Frimand-Anda, som står bak den frittalende mammabloggen Casa Kaos, til Foreldre & Barn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer