- Jeg sparte akkurat 3500 kroner

Ricky Gervais gjorde narr av Apples nye klokke. Det var han ikke alene om.

MEKKA SJÆL: Komiker og skuespiller Ricky Gervais ser ikke ut til å ha planer om å kjøpe Apples nye mobilklokke med det første. Foto: Ricky Gervais / Scanpix
MEKKA SJÆL: Komiker og skuespiller Ricky Gervais ser ikke ut til å ha planer om å kjøpe Apples nye mobilklokke med det første. Foto: Ricky Gervais / ScanpixVis mer

I går kveld norsk tid lanserte Apple sin første smartklokke, og det gikk ikke upåaktet hen verken blant media eller kjendiser.


En av dem som tok tak i lanseringen var den britiske komikeren og skuespilleren Ricky Gervais, som kort tid etter lanseringen postet bildet du kan se over ledsaget av følgende tekst:


- Jeg sparte akkurat 3500 kroner.


Det kan med andre ord se ut som Gervais ikke har planer om å kjøpe Apple Watch med det aller første, og kanskje tenker han som mange andre at det ikke nødvendigvis er slik at en trenger en smartklokke når en allerede har en smartmobil.

Teknisk rot Bildet har så langt fått nærmere 270 000 likes på komikerens Facebook-side, men enda morsommere er den lange tråden som følger etter, med fansens mer eller mindre gjennomtenkte variasjoner over Ricky Gervais' tema.


Gårsdagens Apple-lansering bar for øvrig preg av masse rot på den tekniske siden, og en norsk professor mener den avdøde Apple-sjefen Steve Jobs ville snudd seg i grava over kollapsen til selskapets videostream.


Gervais var ikke alene om gjøre narr av Apple-klokka, se noen av de beste twittervitsene under.

Er du enig med Gervais? Har vi egentlig bruk for en smartklokke? Delta i debatten under.