- Jeg trodde overgriperen var kjæresten min

Anja Helén Fagerli (34) forteller at hun ble utsatt for seksuelle overgrep av en voksen mann fra hun var 3 til 9 år gammel. Hun trodde de var kjærester.

UTDRAG FRA BUP-JOURNALEN: «Anja husker at hun kjente tissen hans i skrittet og at han beveget seg mange ganger opp og ned», står det å lese i journalnotatene fra BUP fra da Fagerli var ni år gammel. Tre ganger er de påståtte overgrepene anmeldt. Hver gang er saken blitt henlagt. Nå kjemper hun for å få saken gjenopptatt. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet.
UTDRAG FRA BUP-JOURNALEN: «Anja husker at hun kjente tissen hans i skrittet og at han beveget seg mange ganger opp og ned», står det å lese i journalnotatene fra BUP fra da Fagerli var ni år gammel. Tre ganger er de påståtte overgrepene anmeldt. Hver gang er saken blitt henlagt. Nå kjemper hun for å få saken gjenopptatt. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer