Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Stortingspresident Tone Trøen lever med tarmlidelse:

– Jeg var redd for at jeg aldri kom til å bli frisk

På et tidspunkt var Tone så langt nede at hun ikke visste om ting ville gå bra. Nå har hun lært seg å leve med tarmsykdommen ulcerøs kolitt.

VIL INSPIRERE ANDRE: - Jeg vil vise andre at det er mulig å leve et aktivt liv, selv om man har noen utfordringer, sier stortingspresident Tone Trøen. Foto: Ellen Jarli
VIL INSPIRERE ANDRE: - Jeg vil vise andre at det er mulig å leve et aktivt liv, selv om man har noen utfordringer, sier stortingspresident Tone Trøen. Foto: Ellen Jarli Vis mer

Februar 2006: Tone har invitert til 40-årsfeiring og jentefest hjemme på Eidsvoll. Et par måneder i forveien har hun fjernet hele tykktarmen og fått utlagt tarm.

Hun veier 47 kilo og stomien er i veien, men Tone har bestemt seg for å gjøre det beste ut av det. Det er jo bare midlertidig, tenker hun.

Utover kvelden overrasker ektemannen henne med å ha invitert Jahn Teigen som opptrådte med låta «Optimist». Tone følte at han sang både til og om henne.

- Bursdagen var en markering for en ny start og et bedre liv, sier Tone Wilhelmsen Trøen (52). Hun er den første kvinnen i Stortingspresidentvervet siden 2001, og den andre i historien. Som stortingspresident er hun rikets høyest rangerte person etter Kongen, og foran statsminister Erna Solberg.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Les Dagbladet Pluss til over påsken for bare 1 krone.

3 MÅNEDER

HELGEKUPP

1 kr*

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 1 kr* 3 måneder. Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249,-/3 måneder) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

6 MÅNEDER

449 kr

(Fornyes automatisk til 449,-/6 måneder)

KJØP 6 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr 6 måneder. Fornyes automatisk til 449,-/6 måneder

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (249,-/kvartal). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?