Du leser nå Dagbladet Pluss

Jens (25) er jomfru

I mange år løy Jens, og sa at han hadde hatt sex: - Det var enklere å lyve om det, enn å være ærlig. Jeg følte alltid at jeg var helt alene om det.

Skjulte sannheten: Jens løy istedenfor å være ærlig om at han ikke hadde hatt sex, hver gang samtaleemnet dukket opp. Foto: Ida Bergersen
Skjulte sannheten: Jens løy istedenfor å være ærlig om at han ikke hadde hatt sex, hver gang samtaleemnet dukket opp. Foto: Ida BergersenVis mer

Jens Martin Løwfeldt er snart 26 år gammel. I fjor åpnet han opp om noe som gjelder ganske mange, men som svært få tør å si høyt: Han har aldri hatt sex.

I sosiale settinger er sex et tema som ofte dukker opp i samtaler og drikkeleker, og det er ikke alle som synes det er like stas.

- Jeg løy, og sa at jeg ikke var jomfru. Når man er en stor gjeng, vil temaet sex dukke opp – uansett. For min del var det enklere å lyve om det, enn å være ærlig. Jeg følte alltid at jeg var helt alene om det.

Han ser ut av kafévinduet, på bilene som haster forbi midt i Oslo sentrum. Ansiktsuttrykket er tankefullt.

- Slike settinger er veldig ukomfortable. Jeg er ikke en person som fester og drikker så mye, men de gangene jeg gjør det, kommer man ikke unna samtaleemner eller en form for lek som omhandler sex. Kan man ikke være på en fest og ha det gøy, uten at sex er i fokus? Jeg har prøvd å ta avstand, men det er ikke så lett det heller.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.