Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Jens (25) er jomfru

I mange år løy Jens, og sa at han hadde hatt sex: - Det var enklere å lyve om det, enn å være ærlig. Jeg følte alltid at jeg var helt alene om det.

Skjulte sannheten: Jens løy istedenfor å være ærlig om at han ikke hadde hatt sex, hver gang samtaleemnet dukket opp. Foto: Ida Bergersen
Skjulte sannheten: Jens løy istedenfor å være ærlig om at han ikke hadde hatt sex, hver gang samtaleemnet dukket opp. Foto: Ida Bergersen Vis mer

Jens Martin Løwfeldt er snart 26 år gammel. I fjor åpnet han opp om noe som gjelder ganske mange, men som svært få tør å si høyt: Han har aldri hatt sex.

I sosiale settinger er sex et tema som ofte dukker opp i samtaler og drikkeleker, og det er ikke alle som synes det er like stas.

- Jeg løy, og sa at jeg ikke var jomfru. Når man er en stor gjeng, vil temaet sex dukke opp – uansett. For min del var det enklere å lyve om det, enn å være ærlig. Jeg følte alltid at jeg var helt alene om det.

Han ser ut av kafévinduet, på bilene som haster forbi midt i Oslo sentrum. Ansiktsuttrykket er tankefullt.

- Slike settinger er veldig ukomfortable. Jeg er ikke en person som fester og drikker så mye, men de gangene jeg gjør det, kommer man ikke unna samtaleemner eller en form for lek som omhandler sex. Kan man ikke være på en fest og ha det gøy, uten at sex er i fokus? Jeg har prøvd å ta avstand, men det er ikke så lett det heller.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?