Jens (25) er jomfru

I mange år løy Jens, og sa at han hadde hatt sex: - Det var enklere å lyve om det, enn å være ærlig. Jeg følte alltid at jeg var helt alene om det.

Skjulte sannheten: Jens løy istedenfor å være ærlig om at han ikke hadde hatt sex, hver gang samtaleemnet dukket opp. Foto: Ida Bergersen
Skjulte sannheten: Jens løy istedenfor å være ærlig om at han ikke hadde hatt sex, hver gang samtaleemnet dukket opp. Foto: Ida Bergersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jens Martin Løwfeldt er snart 26 år gammel. I fjor åpnet han opp om noe som gjelder ganske mange, men som svært få tør å si høyt: Han har aldri hatt sex.

I sosiale settinger er sex et tema som ofte dukker opp i samtaler og drikkeleker, og det er ikke alle som synes det er like stas.

- Jeg løy, og sa at jeg ikke var jomfru. Når man er en stor gjeng, vil temaet sex dukke opp – uansett. For min del var det enklere å lyve om det, enn å være ærlig. Jeg følte alltid at jeg var helt alene om det.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer