Jerseys mest spesielle fiskerestaurant finner du i en tysk bunker fra andre verdenskrig

Her får du både hummer og vin til hverdagspris.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

ST. OUEN (Dagbladet): Jerseys mest spesielle fiskerestaurant finner du i en tysk bunker fra andre verdenskrig.

I det tidligere ammunisjonskammeret får du tak i fersk hummer, kokt etter en eldgammel oppskrift med en ingrediens som de færreste bruker.

- Jeg lærte av min bestemor å ha laurbærblader i kokevannet, avslører innehaver Sean Faulkner (61).

- Hemmeligheten er at du ikke merker laurbærbladene på smaken - men du merker det hvis laurbærbladene ikke har vært i gryta, sier han.

- Dessuten må det være litt hvitløk i vannet, legger han til.

Fikk en idé Historien om Sean Faulkners forretningseventyr er beretningen om en pågangsrik 26-åring som fikk en god idé og satte den ut i livet.

I dag er Faulkner Fisheries en av Jerseys største leverandører av fisk og skalldyr.

Dagbladet treffer den joviale karen en varm og solrik seinsommerdag. Selv i begynnelsen av september kan været på Kanaløyene måle seg med en flott norsk sommerdag.

Øyene har Storbritannias varmeste klima, der de ligger langt nærmere Frankrike enn England.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.