Joaquin Phoenix (43) dreper for fote i sin nye film

- Jeg vil si at alle kan bli voldelige, men jeg tror ikke egentlig jeg kunne tydd til vold. Jeg ble jo oppdratt av pasifister.

REDD FOR Å FLY: Joaquin Phoenix har arvet farens flyskrekk. – Det gjorde inntrykk å se han som skulle beskytte meg, så sårbar. Her fra hans siste film «You Were Never Really Here.»
REDD FOR Å FLY: Joaquin Phoenix har arvet farens flyskrekk. – Det gjorde inntrykk å se han som skulle beskytte meg, så sårbar. Her fra hans siste film «You Were Never Really Here.» Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

CANNES (Dagbladet): Skuespiller Joaquin Phoenix (43) har øyne smale som streker under de allerede tunge øyelokkene. Han har nettopp ankommet filmfestivalen i Cannes, han er trett og jetlagged, og legger i det hele tatt for dagen en ganske annen energi enn hva han gjør i sin siste film.

Forstår raseriet

I Lynne Ramsays «You Were Never Really Here» spiller han en slags leiemorder som har som spesialområde å redde barn og tenåringer fra seksuelt slaveri. Bare dager etter at han møtte Dagbladet, vant Phoenix prisen for beste mannlige skuespiller i Cannes. Han bedyrer at han forstår raseriet som preger rollen hans.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer