<strong>REDD FOR Å FLY:</strong> Joaquin Phoenix har arvet farens flyskrekk. – Det gjorde inntrykk å se han som skulle beskytte meg, så sårbar. Her fra hans siste film «You Were Never Really Here.»
REDD FOR Å FLY: Joaquin Phoenix har arvet farens flyskrekk. – Det gjorde inntrykk å se han som skulle beskytte meg, så sårbar. Her fra hans siste film «You Were Never Really Here.» Vis mer

Joaquin Phoenix (43) dreper for fote i sin nye film

- Jeg vil si at alle kan bli voldelige, men jeg tror ikke egentlig jeg kunne tydd til vold. Jeg ble jo oppdratt av pasifister.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

CANNES (Dagbladet): Skuespiller Joaquin Phoenix (43) har øyne smale som streker under de allerede tunge øyelokkene. Han har nettopp ankommet filmfestivalen i Cannes, han er trett og jetlagged, og legger i det hele tatt for dagen en ganske annen energi enn hva han gjør i sin siste film.

Forstår raseriet

I Lynne Ramsays «You Were Never Really Here» spiller han en slags leiemorder som har som spesialområde å redde barn og tenåringer fra seksuelt slaveri. Bare dager etter at han møtte Dagbladet, vant Phoenix prisen for beste mannlige skuespiller i Cannes. Han bedyrer at han forstår raseriet som preger rollen hans.

Du kan nå betale med

HØSSTTILBUD 40% RABATT

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

40% RABATT

1 MÅNED

59 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

40% RABATT

3 MÅNEDER

149 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer