Jobbflørten ble til et mareritt

I åtte år har Norges eneste stalking-dømte kvinne truet og trakassert familiefaren Asgeir Knudsen (61) og hans nærmeste. Det hele startet som enn jobbflørt, men endte som et mareritt.

FORFULGT: Kvinnen forfulgte og sjikanerte Asgeir Knudsen, samboeren hans og samboerens venninne gjennom åtte år. – Jeg har levd i konstant beredskap, og med frykt for hva hun skal finne på, sier Knudsen. Foto: Jørn Moen og John Terje Pedersen
FORFULGT: Kvinnen forfulgte og sjikanerte Asgeir Knudsen, samboeren hans og samboerens venninne gjennom åtte år. – Jeg har levd i konstant beredskap, og med frykt for hva hun skal finne på, sier Knudsen. Foto: Jørn Moen og John Terje Pedersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En svensk kvinne sitter på besøksrommet i et norsk kvinnefengsel.

Den 157 centimeter høye damen i 50-åra har oppsatt hår, briller og smiler da hun tar imot Dagbladet.

Hun er eneste kvinne, og en av få personer, som er dømt etter den såkalte stalker-paragrafen i Norge.

Ifølge dommen forfulgte og sjikanerte hun en norsk mann, hans samboer, og samboerens venninne gjennom åtte år. I tillegg til massive brudd på besøks- og kontaktforbudet hun var ilagt. Dette er andre gang hun er dømt og sitter fengslet for å ha sjikanert og forfulgt samme mann.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer