Johnnie raste 35 kilo

Alt blir lettere med en lett kropp, sier Johnnie, som har gått ned tre klesstørrelser, fått sixpack, bedre humør og mer energi. Nå deler han sin metode. To ernæringsfysiologer gir gode råd om hvem oppskriften passer for - og hva man bør være obs på.

FØR OG ETTER: Johnnie har gått ned 35 kilo og gått fra en fettprosent på 37,3 prosent til 12. De synlige resultatene er tydelige, men for Johnnie er det også viktig at han nå er snillere med alt inni kroppen - og at han nå har redusert risikoen for ulike livsstilssykdommer. Foto: Privat
FØR OG ETTER: Johnnie har gått ned 35 kilo og gått fra en fettprosent på 37,3 prosent til 12. De synlige resultatene er tydelige, men for Johnnie er det også viktig at han nå er snillere med alt inni kroppen - og at han nå har redusert risikoen for ulike livsstilssykdommer. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer