Du leser nå Dagbladet Pluss

- Jonas blir en kul og klok statsminister

Jonas Gahr Støre blir en kul og klok statsminister hvis han får makt, mener kona Marit Slagsvold. Hun mener karakteristikken «super-Jonas» treffer like dårlig som «vingle-Jonas».

MOT NORD: Marit Slagsvold har hørt mannen Jonas Gahr Støre snakke om nordområdene med stjerner i øynene. Denne uka kombinerer de ferie og valgkamp i Finnmark. - Jeg har veldig tro på Jonas. Han kommer til å bli en kul og klok statsminister, sier Slagsvold om mannen. Foto: Lars Eivind Bones/Dagbladet.
MOT NORD: Marit Slagsvold har hørt mannen Jonas Gahr Støre snakke om nordområdene med stjerner i øynene. Denne uka kombinerer de ferie og valgkamp i Finnmark. - Jeg har veldig tro på Jonas. Han kommer til å bli en kul og klok statsminister, sier Slagsvold om mannen. Foto: Lars Eivind Bones/Dagbladet.Vis mer

TROMSØ/HAMMERFEST/HONNINGSVÅG (Dagbladet): - Jeg synes jeg har en kul og klok mann, og mener han kan bli en kul og klok statsminister. Det håper jeg folk skjønner, sier Marit Slagsvold til Dagbladet. Når Jonas Gahr Støre starter valgkampen i Finnmark denne uka, er kona med på laget.

Slagsvold har holdt en lav medieprofil. Denne uka er hun for første gang med Jonas på valgkamptur med ordførermøter, velgersamtaler, intervjuer og alt som følger med.

Marit har sin egen karriere og praksis som gestaltterapeut, hun har skrevet bøker, og ikke minst har paret tre sønner. Men en mann konstant på reisefot har hennes prioritering vært stram.

Først nå passet det å være med på tur. Jonas og Marit kombinerer valgkamp og ferie i en slags «sakte-reise» med hurtigrute og bil gjennom Finnmark.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.