Josefin ble alkoholiker som 20-åring

Josefin (29) vokste opp med frie tøyler. - Jeg har våknet i utallige senger uten å ha peiling på hvordan jeg har havnet der og med hvem, sier hun. Så kom vendepunktet.

Startet tidlig: - Den første spritslurken spredte en varm og deilig følelse i kroppen og fjernet all angst, sier Josefin Dahlberg, som hadde problemer med alkohol allerede som tenåring. Foto: Thomas Hjertén.
Startet tidlig: - Den første spritslurken spredte en varm og deilig følelse i kroppen og fjernet all angst, sier Josefin Dahlberg, som hadde problemer med alkohol allerede som tenåring. Foto: Thomas Hjertén. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Josefin Dahlberg, 29 år, kommer inn til lunsj på Södermalm i Stockholm med sin lille elskling på armen, dvergpuddelen Moon.

Livsstilsblogger som hun er så er hun kledd i en lang hippiekjole, skipslue på hodet og mengder med små smykker.

Ikke mange vet at bak det perfekte ytre bodde det en ødelagt sjel som bare fikk ro med alkohol.

- Jeg levde på den første klunken og tida fram til blackouten, som nesten alltid kom. Jeg har våknet i utallige senger uten å ha peiling på hvordan jeg har kommet meg dit og med hvem, sier hun og skutter seg over minnene.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer