EU-KONTROLL OG JUKS

Juks kan være avslørt i storaksjon: Biler ulovlig EU-godkjent

Statens vegvesen frykter at det kan være mange potensielt farlige biler på veiene.

AKSJONERER: Rådgiver Jan Robert Halvorsen (t.v.) og kontorsjef Torbjørn Seljevoll i Vegvesenets tilsynsseksjon ruller opp en sak mot et større merkeverksted på Østlandet. Foto: Bjørn Langsem
AKSJONERER: Rådgiver Jan Robert Halvorsen (t.v.) og kontorsjef Torbjørn Seljevoll i Vegvesenets tilsynsseksjon ruller opp en sak mot et større merkeverksted på Østlandet. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Statens vegvesen ruller nå opp en sak mot ansatte i et av Norges største bilkonsern, hvor det skal være avslørt juks med EU-kontroller (periodisk kjøretøykontroll - PKK).

En hovedmann ansatt ved konsernets hovedkontor på Østlandet skal ifølge Vegvesenet i 2016 ha trikset med hele 100 kontroller (før- og etterkontroll) i hensikt av å skaffe seg uberettiget vinning.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer