Julegavene mange aldri får nok av

Undervurdert under treet.

FURTEBU ELLER KVALITETSTID?: Noen av oss får aldri nok verktøy. Og vi ønsker oss alltid mer til jul. Foto: BRYNJULF BLIX / DINSIDE.NO
FURTEBU ELLER KVALITETSTID?: Noen av oss får aldri nok verktøy. Og vi ønsker oss alltid mer til jul. Foto: BRYNJULF BLIX / DINSIDE.NO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Verktøy er alltid populær julegave til de som er eller har ambisjoner om å bli selvhjulpne når noe skal fikses. Men det er mange slags verktøy, og ambisjonene varierer også.

Dinside har testet forskjellige verktøy i løpet av året, i mange prisklasser og for mange bruksområder. Her er noen av våre anbefalinger.

Liker bedre å mekke på kjøkkenet? Harde pakker fra 100 til 10.000 Dinside kan anbefale.

Slagtrekkere Et av de verktøyene som fikk mest oppmerksomhet på Dinside i fjor var slagtrekkeren. Dette verktøyet må ikke forveksles med slagdrill, som er en boremaskin som slår murbor inn i veggen når du presser på.

En slagtrekker er bare laget for å skru, og den kan håndtere hele spekteret av skruoppgaver. Når det blir tungt å skru slår maskinen i skruretningen, på samme måte som muttertrekkeren på bilverkstedet.

Dermed slipper du å holde igjen maskinen. Med en drill må du bruke like mye kraft på å holde igjen maskinen som maskinen bruker på å skru inn skruen. Det kan bli hardt i lengden.

Vi har testet flere slagtrekkere. Vi testet fem rimelige utgaver i denne testen, senere testet vi ytterligere fem, du finner testen i denne artikkelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer