IKKE BARE ÉN: Du kan fritt sette opp flere fjernkontroller til å styre Apple-TV. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN / DINSIDE.NO
IKKE BARE ÉN: Du kan fritt sette opp flere fjernkontroller til å styre Apple-TV. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN / DINSIDE.NOVis mer

Kan du dette Apple-trikset?

Da trenger du aldri lete etter den lille fjernkontrollen igjen.

DinSide: Siden lanseringen i 2010 har Apple solgt over 13 millioner eksemplarer av sitt «hobbyprosjekt», Apple-TV. Også mange norske husstander har gått til anskaffelse av den lille, populære TV-boksen.

Når du kjøper en Apple-TV, følger det med en liten fjernkontroll med sju knapper, og vi må vel innrømme at det er få fjernkontroller vi har brukt mer tid på å lete etter enn denne lille krabaten.

Programmer den, da vel Men - du kan fint styre Apple-TV med en hvilken som helst annen fjernkontroll.

Alt du trenger å gjøre, er å lære opp Apple-TV til å lystre signaler fra fjernkontrollen, og det gjør du ved å navigere deg inn til innstillinger, generelt, fjernkontroller.

Les også:
Enklere oppsett av Apple TV
Send Windows-bildet trådløst til Apple TV
Slik får du Apple TV til å spille «alt»

Trykk på en annen fjernkontroll Derfra velger du lær fjernkontroll og start, hvorpå du i tur og orden blir bedt om å holde knappen nede for oppoverpil, nedoverpil og så videre:

Når det er gjort, kan fjernkontrollen du sendte signalene med, brukes for å styre Apple-TV i det daglige.

PS! Det finnes også en Remote-app for Iphone, Ipad og Ipod Touch som gjør at du kan styre Apple-TV så lenge enhetene er koblet til det samme nettverket.

SAMLESIDE:
Apple-TV
Saken ble opprinnelig publisert på DinSide. Les her.