Kanskje den beste premium-familiebilen

Dette er en fantastisk bil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vårt samlede testpanel her i Vi Menn Bil har vært enige. BMW 5-serie har en lang rekke med meget gode kvaliteter, men man må være villig til å betale for det. Nå er den riktignok en familiebil i premiumsegmentet og koster mer enn de mer folkelige familiebilene, men nesten 800.000 kroner med minste motor føltes mye før vi satt oss bak rattet.

Kjøreegenskaper: 6 BMW har en viss tradisjon å ta vare på hva kjøreegenskaper gjelder. De er som regel sporty, og særlig styrefølelsen og måten bilene gir tilbakemeldinger på er i høyeste klasse.

I dagens modellrekke har de kun biler som kjører særdeles godt. De sportslige kjøreegenskapene har riktignok ofte vært på bekostning av komforten. Helt til nå.

520dA har et oppsett som gjør den meget kjøreglad og særdeles komfortabel. Adaptive Drive-systemet, til 33 200 kr ekstra, gir deg to knapper i midtkonsollen der du velger oppsett i forskjellige steg, fra komfort til Sport+. Dette systemet må du ha om du skal ha en 5-serie - spar heller på felgstørrelse og annet.

I komfortstilling sluker bilen alt; selv asfalten som vinteren har brutt opp og ødelagt, og store telehiv. Så blir den strammere og strammere for hvert hakk man velger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer