Karla Siverts' beste skrei-oppskrifter til hverdags og fest

Fiskepinner av skrei er supergodt, og både raskt og enkelt å lage.

SKREIPINNER: Skrei er en flott råvare for både helgekos og hverdagsmiddager. Karlas gode fiskepinner av skrei smaker nydelig og blir skikkelig snacks sammen med hjemmelaget remulade.  FOTO: METTE MØLLER
SKREIPINNER: Skrei er en flott råvare for både helgekos og hverdagsmiddager. Karlas gode fiskepinner av skrei smaker nydelig og blir skikkelig snacks sammen med hjemmelaget remulade. FOTO: METTE MØLLER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skrei er en vandretorsk som blir ekstra god fordi den vokser opp i Barentshavet og svømmer mye og langt for komme inn til norskekysten for å gyte.

Det hvite og delikate fiskekjøttet har en fantastisk god smak som det er lett å lage deilige og sunne retter av.

Skrei er en av vinterens høydepunkter, med sesong fra januar til april, og det gjelder å nyte denne flotte råvaren mens den finnes i fiskediskene.

Ekstra smak På kjøkkenet hjemme hos Karla Siverts blir skreien både til festmat og hverdagsmat.

Stekt skrei er en gjenganger, gjerne surret i hvitløk og smør for ekstra smak og servert med en frisk og grønn pure av spinat.

Dersom hun finner «pimientos de padron» i butikken, små spanske paprikaer som får en deilig søt og litt bitter smak når de stekes, legges de også på skreitallerkenen.

- Når jeg vet at torsken er ekstra god så jeg kjøper jeg mer av den. Jeg bruker skrei ofte, både hjemme og på Smalhans, og gjerne til hverdagsmiddager. Fiskepinner av skrei er supergodt, og både raskt og enkelt å lage. Aller helst vil jeg ha hjemmelaget remulade til, sier Karla Siverts.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer