Kaster klærne: - Liker rumpa mi!

97 nordlendinger har kastet klærne til ære for Huldra - og som en hyllest til kvinnekroppen. Se de unike bildene og les hvilken del av kroppen de nakne kvinnene er mest fornøyd med.

STOLTHET: Noen av kvinnene er mest stolt av rumpa si, andre av midjen. Men i denne bildeserien skal alt med - pupper, lår og mage. Prosjektet har tatt over fem år å lage, og har resultert i stolt nakenhet for nesten hundre, norske kvinner. Foto: Aleksander Leines Nordaas
STOLTHET: Noen av kvinnene er mest stolt av rumpa si, andre av midjen. Men i denne bildeserien skal alt med - pupper, lår og mage. Prosjektet har tatt over fem år å lage, og har resultert i stolt nakenhet for nesten hundre, norske kvinner. Foto: Aleksander Leines Nordaas Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer