Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Kaster seg ut i et ballrom som bare er beregnet på voksne

Inneholder 81 000 baller og det er plass til 30 personer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): Hvis du drømmer om å være barn igjen, eventuelt bare har veldig rosenrøde minner fra kjøpesenterturer og veikroer fordi det var ensbetydende med verdens gøyeste lekerom, er dette en nyhet du bør bite deg merke i.

En kortvarig nyhet vel og merke, og bare for deg som hiver deg på flyet til London en av de nærmeste ukene.

BALLGLEDE: Så glad blir du når du får leke i et ballrom. Foto: PEARLFISHER
BALLGLEDE: Så glad blir du når du får leke i et ballrom. Foto: PEARLFISHER Vis mer

I Hammerstmith i London kan du ifølge The Independent fram til 13. februar kaste deg ut i et gigantisk ballrom fylt til randen av hvite baller, og som du ser i videoen over er det mulig å ha det riktig så festlig.  

For voksne Prosjektetet «Jump In» inneholder 81 000 baller for å være presis, og det er bare ta med seg gode venner og kaste seg ut i det.

Ikke bare én venn heller, men mange venner: Det skal nemlig være plass til hele 30 voksne mennesker samtidig.

Best av alt, det koster deg ikke ei krone.

Veldighet Det er PR-byrået Pearlfisher som står bak ideen, og de donerer ett pund til veldighetsorganisasjonen «Right to Play» for hver person som kommer på besøk.

Er ifølge byrået er Jump in en interaktiv installasjon som skal få fram hvor viktig det er å leke.

Om du nå tenker at dette må du bare gjøre, kan du bare gå inn på Pearlfishers hjemmeside og booke tidspunkt for når du vil base i ballbingen.

FOR VOKSNE: Fram til 13. februar kan du kaste deg ut i et gigantisk ballrom fylt til randen av hvite baller, og som du ser i videoen over er det mulig å ha det riktig så festlig. Foto: PEARLFISHER
FOR VOKSNE: Fram til 13. februar kan du kaste deg ut i et gigantisk ballrom fylt til randen av hvite baller, og som du ser i videoen over er det mulig å ha det riktig så festlig. Foto: PEARLFISHER Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!