Rammet av sjelden barnesykdom:

Keira (12) fikk hofteprotese 60 år «før tida»

Under en basketkamp hørte mamma Camilla LaHart en av de andre damene si: «Se, hun løper som en galopperende hest». Noen måneder senere klarte ikke Keira å gå.

STERKT COMEBACK: Etter en tøff tid med tre operasjoner er endelig Keira tilbake for fullt til mamma Camilla og Scotts store glede. De tøffe månedene har gitt 12-åringen en sterk bonus. Foto: Frank Karlsen
STERKT COMEBACK: Etter en tøff tid med tre operasjoner er endelig Keira tilbake for fullt til mamma Camilla og Scotts store glede. De tøffe månedene har gitt 12-åringen en sterk bonus. Foto: Frank Karlsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Like før jul i 2016. 10 år gamle Keira spilte basketkamp for Nesoddens jentelag, da mamma Camilla LaHart overhørte en av de andre damene i hallen si:

«Se på hun der. Hun løper som en galopperende hest».

Det var som om Keiras venstre ben hadde blitt kortere enn det høyre.

Noen uker senere tok familien på fire, mamma Camilla, pappa Scott, storesøster Madison og Keira, en langhelg ved Lemonsjø Alpinsenter i Jotunheimen. Haltingen hadde på dette tidspunktet begynt å bli påfallende, og hun hadde vondt i hælen. Med nød og neppe fikk Keira ålet seg ned i alpinstøvlene. Da hun litt senere falt oppe i bakken, klarte hun ikke å reise seg ved egen hjelp.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer