Anettes store sjokk

- Kjæresten min var en kvinnemorder

Anette traff Christian på en datingnettside, ble forelsket og begynte å planlegge framtida sammen med sin nye kjærlighet. Så ringte politiet.

TØFF BESKJED: Da Anette Lynge Andersen på politistasjonen fikk vite om kjærestens bakgrunn, var det som om verdenen rundt henne plutselig ikke lenger eksisterte. Foto: Morten Mejnecke
TØFF BESKJED: Da Anette Lynge Andersen på politistasjonen fikk vite om kjærestens bakgrunn, var det som om verdenen rundt henne plutselig ikke lenger eksisterte. Foto: Morten Mejnecke Vis mer
Publisert

Anette Lynge Larsen (49) befinner seg på politistasjonen da politimannen med alvorlig mine overbringer nyheten til henne:

- Vi har pågrepet Christian Andersen for drapet på Hanne Pedersen.

Fram til da har hun levd i en lykkerus med sin nye kjærlighet, Christian, og de har hatt det travelt med å planlegge sin felles framtid. Men da ordene kommer ut av politimannens munn, begynner drømmen om en felles framtid langsomt å gå i stykker.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer