Du leser nå Dagbladet Pluss

Anettes store sjokk

- Kjæresten min var en kvinnemorder

Anette traff Christian på en datingnettside, ble forelsket og begynte å planlegge framtida sammen med sin nye kjærlighet. Så ringte politiet.

TØFF BESKJED: Da Anette Lynge Andersen på politistasjonen fikk vite om kjærestens bakgrunn, var det som om verdenen rundt henne plutselig ikke lenger eksisterte. Foto: Morten Mejnecke
TØFF BESKJED: Da Anette Lynge Andersen på politistasjonen fikk vite om kjærestens bakgrunn, var det som om verdenen rundt henne plutselig ikke lenger eksisterte. Foto: Morten MejneckeVis mer

Anette Lynge Larsen (49) befinner seg på politistasjonen da politimannen med alvorlig mine overbringer nyheten til henne:

- Vi har pågrepet Christian Andersen for drapet på Hanne Pedersen.

Fram til da har hun levd i en lykkerus med sin nye kjærlighet, Christian, og de har hatt det travelt med å planlegge sin felles framtid. Men da ordene kommer ut av politimannens munn, begynner drømmen om en felles framtid langsomt å gå i stykker.

- Det kjentes som om jeg hadde havnet i en boble. Jeg så munnene deres bevege seg, men jeg kan ikke huske hva de sa. Jeg satt bare og stirret ut gjennom vinduet der jeg kunne se arresten. Nå visste jeg hvor min elskede befant seg, forteller Anette Lynge Larsen (49).