Kjærester siden ungdomsskolen: Slik holdt vi sammen

Anette Pløen (62) og Birger Morken (62) har opplevd å miste et barn og flere omganger med kreft. Sjekk hva ekspertene mener kjennetegner par som holder sammen hele livet.

UNGDOMSKJÆRESTER: Anette og Birger har vært kjærester siden de var 16 år.
UNGDOMSKJÆRESTER: Anette og Birger har vært kjærester siden de var 16 år. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De var to ungdommer fra Oslo. Birger fra arbeiderstrøket Prinsdal og Anette fra «fine» Ljan. Anette var fra en kunstnerfamilien, gikk alltid litt annerledes kledd i sterke farger og flagrende klær. Faren til Birger var politimann og moren jobbet i Posten. Begge var musikkinteressert og spilte på gitar.

Birger syntes Anette var den flotteste jenta på skolen. At hun var interessert i ham, det kunne han ikke forestille seg. For Anette tok det litt tid å se Birger som gikk i parallellklassen. Men plutselig på trappa utenfor skolen gikk det et støt gjennom henne, og hun syntes den langhårete gutten som var så flink til å spille gitar, var kjempekjekk.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer