Kjekt armbånd fra Sony

Vekker deg, teller skritt, varsler deg og mer til.

VIBRERER: Sony Smartband kan vekke deg om morgenen, vibrere når noen sender deg melding og logger både skritt og nattesøvn. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN / DINSIDE.NO
VIBRERER: Sony Smartband kan vekke deg om morgenen, vibrere når noen sender deg melding og logger både skritt og nattesøvn. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN / DINSIDE.NO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside: Markedet for kroppsnær teknologi har skutt fart den siste tida; særlig med inntoget av smartklokker fra flere av de største mobilprodusentene.

Les også:Slik blir LGs smartklokkeTEST: Samsung Gear FitTEST: Samsung Gear 2

Treningsarmbånd har derimot vært på markedet en stund, og blant de mest kjente finner vi blant annet Jawbone Up, Fitbit Flex og Nike Fuelband. Faktisk skrev Dinside om den første Fitbit-enheten allerede i 2008.

Det er dette segmentet Sony nå prøver å kapre andeler av med sitt nye armbånd, Sony Smartband. I motsetning til Samsung-klokkene, som bare fungerer med Samsung-telefoner, kan du imidlertid bruke Smartband med alle Android-telefoner, så lenge de kjører siste utgave av Android (v4.4) og har støtte for Bluetooth LE (low energy).

Enkelt oppsett med NFC Med i pakken får du to armbånd med ulik lengde, samt selve kjernen, som du setter inn i det armbåndet som passer deg best. En knapp med to tapper trykkes inn i ønskede hull, og så er du klar til dyst.

Med mine langt under middels tykke håndledd valgte jeg det minste armbåndet (minus fem machopoeng), og i testperioden har det sittet godt på armen og fungert problemfritt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer