FRA DVASK TIL VELTRENT: Kjell Eivind var både tung og utrent, og mest opptatt av å ruse bort tunge tanker og problemer. Fem år med hard styrketrening har forvandlet både kroppen og helsen hans. Foto: Svend Aage Madsen og privat
FRA DVASK TIL VELTRENT: Kjell Eivind var både tung og utrent, og mest opptatt av å ruse bort tunge tanker og problemer. Fem år med hard styrketrening har forvandlet både kroppen og helsen hans. Foto: Svend Aage Madsen og privatVis mer

Kjell Eivind var pillemisbruker og sofagris - så trente han seg frisk og rusfri

Når tankene ble for tunge, ruset Kjell Eivind dem bort. Nå er den tidligere pillemisbrukeren treningsnarkoman, og vil ut av uføretrygden.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Kjell Eivind Lohne (43) fra Skien er en kjempe av en mann. Han er 194 cm høy, og fornøyd med at kroppsvekten på 140 kilo for det meste består av muskler.

- Ifølge BMI-kalkulatoren burde jeg vært på en skikkelig slankekur, men her er det ikke mye fett å fjerne, sier han lattermildt.

Treningssenteret ProGym Grenland i hjembyen er hans annet hjem. Her trener han flere timer hver eneste dag, både kondisjon og styrke. Og innimellom får han følge av sin kone og treningspartner Turil Bråthen (49).

- Det er takket være din kjærlighet og forståelse at jeg er i live i dag, sier Kjell Eivind, eller «Bigbro», som mange kjenner ham som.

Han og Turil var familievenner i barndommen, men seks års aldersforskjell gjorde at ingen av dem følte tiden moden for kjærlighet før de kom i 30-årene. Da hadde de begge barn, helseproblemer, og havarerte ekteskap bak seg.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn