Kjøkken med båtpreg. FOTO: Freshome.com
Kjøkken med båtpreg. FOTO: Freshome.comVis mer

Kjøkkenet er en båt

Alle båtelskeres våte kjøkkendrøm.

||| Kjøkkendesign går stadig nye veier, men dette er det mest spektakulære vi har sett på lenge. Freshome skriver om to kjøkkenprodusenter som har designet innredning til kjøkken inspirert av båtdesign.

Perfekt finish Det ene kjøkkenet med navnet Marecucina kommer fra den tyske kjøkkenprodusenten Alno, og ble presentert på design- og møblemessen i Milano i april.

Kjøkkenet til Alno har mange elegante og luksuriøse avslutninger. Kjøkkenøya er formet som en båt med mast og kjøl. Målet med designet var i følge nettstedet 3rings, å lage et kjøkkensystem som har praktiske løsninger og oppbevaring som passer i en båt. Enheten skulle være smart og stor nok til å romme både plass til å tilberede, vaske opp og oppbevaring.

Plasskrevende Det italienske designfirmaet AR-TRE har laget en annen variant av maritimt kjøkken. Her er også kjøkkenøya, som også er et bord, formet som en seilbåt, men med mindre finesser enn Alno sin variant. Bordet er dekket av en glassplate ytterst, der måltider kan inntas.

De nyskapende , maritime kjøkkenløsningene har også til felles at de opptar mye plass. Så spørs det om norske hus- og hytteeiere har rom for mastodontene.

Les også:
Slik blir nasjonalmuseet
Ny design til baderommet
Sommerens dristigste tapeter
Dette verktøyet må du ha

Saken ble opprinnelig publisert på Klikk.no. Les her.

Kjøkken med båtpreg. FOTO: Freshome.com
Kjøkken med båtpreg. FOTO: Freshome.com Vis mer