Kjøkkensjefen er 24 år: Matkunst i Østbanehallen

God mat og priser som frister til nytt besøk.

NYTT LIV: Mac Donalds er borte. Fjøla har flyttet inn i den gamle Østbanehallen. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG
NYTT LIV: Mac Donalds er borte. Fjøla har flyttet inn i den gamle Østbanehallen. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Flere matsaker på db.no/mat - Sist jeg spiste her hadde de bare Big Mac og pommes frites, sa Fredag, som sammen med Robinson hadde tilbrakt en halvtime med å utforske delikatessebutikker og restauranter i Østbanehallen før de ruslet inn på restauranten Fjøla.

- Men dette ser jo ut som en fin oppgradering, mente Robinson.

- Jeg liker de gamle jernsøylene.

Hyggelig at det synes at det har vært jernbanestasjon her i over 150 år.

Kyllingconfit En noe ordknapp kelner dukket raskt opp med menyer.

Robinson falt for norske oster og spekeskinke til forrett, paret med en Riesling som skulle vise seg å passe godt, mens Fredag gikk for kyllingconfit fra Holte gård og et glass Bonacosta Valpolicella.

Menyen besto av bare fire hovedretter, og Fredag bestemte seg kjapt for kveite.

- Jeg heller mot svinebrystet, sa Robinson. Tilbehøret som består av pølse, rødkål, poteter og sjy er kanskje litt vel julete sånn i vårsola, men jeg slår til likevel.

Noen minutter seinere ankom forrettene, som ble servert av den ordknappe kelneren med et kort «her er forrettene».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer