Kjøp de beste dekkene billigst

Du sparer tusenlapper ved å lese dette.

LØP OG KJØP: Vinterdekk dekk test vinter snø piggdekk dekktrykk sikkerhet krasj Foto: Knut Arne Glesne
LØP OG KJØP: Vinterdekk dekk test vinter snø piggdekk dekktrykk sikkerhet krasj Foto: Knut Arne Glesne Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er på tide å legge om til vinterdekk. Hvis du er usikker på hvilke dekk du skal velge, kan du ta en titt på vår test av piggfrie dekk.

Er du i tvil om hvilket dekk du trenger, så sjekk årets store tester av piggdekk og piggfrie dekk.

Prissjekk på de beste dekkene Utvalget av dekk i denne prissjekken er også gjort på bakgrunn av årets dekktester. Alle dekkene i oversikten har fått betegnelsen "Anbefales på det sterkeste" av vårt testteam.

Det betyr at det er gode dekk, som gir deg de egenskapene du trenger gjennom en tøff vinter. Det er forskjell på egenskapene til dekkene, så les testen før du bestemmer deg. Dekk som skal brukes på Finnmarksvidda trenger andre kvaliteter enn de som skal brukes i Oslo.

Når du har bestemt deg for hvilke dekk du skal ha, gjelder det å finne rett sted å handle. Dette er viktig, da det er store penger å spare. Vår prisundersøkelse viser at det er 2326 kroner (piggfrie dekk) og 2685 kroner (piggdekk) i forskjell fra billigste til dyreste butikk.

Prisene gjelder dekk i dimensjonen 205/55-16, som er en gjengs dimensjon for veldig mange av bilene som ruller på norske veier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer