Kjøp riktig cherrox

Det finne mange ulike modeller og priser å velge mellom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||Cherrox-støvlene har en lang historie. Det er navnet på en type vanntette barnestøvler som blir produsert av Viking Fottøy. Støvelmerket ble lansert på slutten av 1960-tallet som en varmforet,vanntett,imitert skinnstøvel i plast.

Her finner du den perfekte barnevognen.

Selv om navnet er merkevarebeskyttet, er det i dag blitt et slags nøytralt navn på alle slags typer varm, vanntette barnestøvler.

Vi har testet årets vinterdress.

Mange typer og priser Utvalget har ekplodert de siste årene, og de fleste skokjedene har nå sine egne versjoner av cherrox. Prisene varierer også fra snaue kr 200 til kr 400. Cherrox er noe de fleste norske småbarnsforeldre føler de må ha, og som ofte blir så godt brukt at de ikke går i arv. Derfor er dette et uttømmelig marked.

De fleste cherroxstøvler er laget av pvc- materialer. Det er billig å produsere, men isolerer ganske dårlig. For noen sesonger siden tok Viking og senere Eurosko i bruk et annet materiale i sine støvler. Viking Thermo og Slusher Turtle er ekspempler på støvler med polyurethan (PU-materialer). Dette materialet har isolerende luftbobler som bidrar til at de holder bedre på varmen. Disse støvlene er mykere, men også dyrere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer