USA-ferie

Kjøpte familietur til 850 000 kr

Ikke alle jakter på de billigste flybillettene

ÅRETS FAMILIETUR ER I BOKS: June Arlen Eggesbø Lundeby i USA Spesialisten kan smile bredt etter at en familie kjøpte en USA-tur nom nærmet seg millionen.   Foto: Odd Roar Lange/Thetravelinspectot
ÅRETS FAMILIETUR ER I BOKS: June Arlen Eggesbø Lundeby i USA Spesialisten kan smile bredt etter at en familie kjøpte en USA-tur nom nærmet seg millionen.   Foto: Odd Roar Lange/Thetravelinspectot Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fornebu (Dagbladet): Jakten på de billigste flybillettene er viktig for mange. Men de som trodde at alle var ute etter de billigste turene må tro om igjen.

Selv for firmaet USA-Spesialisten var bestillingen av det uvanlige slaget da en familie ville bestille årets ferie til Amerika:

Årets dyreste ferie

- Vi har nettopp solgt en reise for 850 000 kroner. Den går til de nye og svært populære reisemålene California og Hawaii.

- Disse to reisemålene utgjør ca 30-35 prosent av forespørslene hos oss, sier direktør June Arlen Eggesbø Lundeby i USA Spesialisten til Dagbladet.

Ikke business

- Reisen til 850 000 kroner var for en familie i tre generasjoner som skal på en helt spesiell opplevelsesreise. Det er imidlertid ikke businessclass-billetter som trekker opp prisen denne gangen. De reiser med billigere flybilletter enn dét, forteller Lundeby, som bekrefter at dette var en uvanlig ordre også for dem.

- De skal ha gode hotellopphold både i California og på Hawaii. Og de skal ha leiebiler og fly, så familien får nok en veldig bra ferie, sier en fornøyd June Arlen Eggesbø Lundeby.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer