Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

USA-ferie

Kjøpte familietur til 850 000 kr

Ikke alle jakter på de billigste flybillettene

ÅRETS FAMILIETUR ER I BOKS: June Arlen Eggesbø Lundeby i USA Spesialisten kan smile bredt etter at en familie kjøpte en USA-tur nom nærmet seg millionen.   Foto: Odd Roar Lange/Thetravelinspectot
ÅRETS FAMILIETUR ER I BOKS: June Arlen Eggesbø Lundeby i USA Spesialisten kan smile bredt etter at en familie kjøpte en USA-tur nom nærmet seg millionen.   Foto: Odd Roar Lange/Thetravelinspectot Vis mer

Fornebu (Dagbladet): Jakten på de billigste flybillettene er viktig for mange. Men de som trodde at alle var ute etter de billigste turene må tro om igjen.

Selv for firmaet USA-Spesialisten var bestillingen av det uvanlige slaget da en familie ville bestille årets ferie til Amerika:

Årets dyreste ferie

- Vi har nettopp solgt en reise for 850 000 kroner. Den går til de nye og svært populære reisemålene California og Hawaii.

- Disse to reisemålene utgjør ca 30-35 prosent av forespørslene hos oss, sier direktør June Arlen Eggesbø Lundeby i USA Spesialisten til Dagbladet.

Ikke business

- Reisen til 850 000 kroner var for en familie i tre generasjoner som skal på en helt spesiell opplevelsesreise. Det er imidlertid ikke businessclass-billetter som trekker opp prisen denne gangen. De reiser med billigere flybilletter enn dét, forteller Lundeby, som bekrefter at dette var en uvanlig ordre også for dem.

- De skal ha gode hotellopphold både i California og på Hawaii. Og de skal ha leiebiler og fly, så familien får nok en veldig bra ferie, sier en fornøyd June Arlen Eggesbø Lundeby.

Slik får du kloa i de billigste flybillettene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media